گام های تاریخ

اجتماعی - تاریخی

گام های تاریخ

اجتماعی - تاریخی

تبریک و سلام انتخاباتی !!



۱ - آقای خامنه ای : تبریک !!


بی تفاوتی - اکثریت - و مخالفین فعال - افلیت - سیاست های ولایت مطلقه فقیه، استراتژیست های جمهوری اسلامی را به این نتیجه رسانده بود که میزان مشارکت در انتخابات آینده ریاست جمهوری بسیار کم خواهد بود. 


ولایت مطلقه نمی توانست سیاست های کلی اش را کنار بگذارد، اما باید جو تبلیغاتی به گونه ای رقم می خورد تا مردم را به پای صندوق های رای بکشاند، و این کار با ایجاد هراس آغاز شد: 


آمدن سید خراسانی - حاجی ابراهیم رئیسی - و افشای گسترده ی اعمال وی بویژه کشتار فله ای زندانیان در سال ۶۷ که توسط سایت آمد نیوز کلید خورد اولین قدم برای ایجاد این هراس بود.


کار به آنجا کشید که در مناظره ها و سخنرانی ها آقای روحانی - به عنوان رئیس جمهور ولایت مطلقه فقیه - این مطالب را بی پرده بیان کرد و آقای خامنه ای هم در برابر این سخنانش موضع نگرفت!!


هراس تا آنجا کشیده شد که عده ای شروع کردند به فحاشی مستقیم به کسانی که جوگیر نشدند و حاضر نبودند رای بدهند.  آنها را دیوث، خائن … خواندند که حاصل ترس شدید از ابراهیم رئیسی بود! جالب است که بیشتر اینها کسانی بودند که ظاهرن برعلیه جمهوری اسلامی فعالیت می کردند اما این انتخابات دست اینها را رو کرد. متشکرم آقای خامنه ای!


این سیاست انتخاباتی به بار نشست و ۴۰ میلیون نفر در انتخابات شرکت کردن - حدود ۷۰٪ - 


این سیاست را باید به آقای خامنه ای و کارشناسان جو هیجان انگیز وی  تبریک گفت که یک جو گسترده منفی را به پای صندوق کشاند و به این ترتیب نشان داد که چه ترسی از جو گسترده ی منفی مردم درون حاکمیت را فراگرفته است. 


۲ - سلام بر تحریم کنندگان!


طبق آمار موجود ۱۵۵۰۰۰۰۰- آرای باطله ۱۱۹۰۴۰۱ بحساب نیامده که با آن می شود ۱۶۷۴۰۴۰۱ -  نفر در انتخابات شرکت نکردند. به بیان واقعی با این همه جو سازی و فحاشی به اینان از طرف اصلاح طلبان تحت تاثیر ایجاد جو ترس و ارعاب از ریاست جمهوری حاجی سید ابراهیم رئیس السادات قرار نگرفتند. 


اینان نشان دادند که دارای رای مستقلند: 


چه آنها که بطور تئوریک و بنیادی با حاکمیت ایده ئولژیک - اینجا ولایت مطلقه فقیه - مخالفند زیرا پیامدهای وحشتناک تاریخی این حکومت ها هم  در ایران و هم در دیگر کشورها در طول تاریخ دیده اند. 


چه آنها که با توجه به عملکرد ۳۷ ساله جمهوری ولایت فقیه به این نتیجه رسیده اند که شرکت در انتخابات یک فریب است زیرا ریاست جمهوری فقط مسئول اجرای سیاست های ولایت فقیه است. 


جه آنها که کمرشان هر روز زیر بار مشکلات اقتصادی شکسته شده است 


چه آنها که بعلت سرکوب شدید مجبور به ترک وطن شده اند 


چه آنها که بعلت از دست دادن عزیزانشان توسط جمهوری اسلامی برای همیشه داغدار شده اند 


حدود ۲۷٪ به دلایل بالا - ۲۸.۵ ٪ با آرای باطله -  به انتخابات مهندسی شده نه گفتند. این ۲۷٪ به این دلیل جو گیر نشدن بسیار قدرتمند است که تقریبن برابر است با آرای آقای رئیسی دومین نامزد انتخابات.


بنا بر یک آمار منتشر نشده داخلی اصلاح طلبان حدود ۱۲ میلیون رای دارند، احمدی نژاد و قالیباف حدود ۱۰ میلیون. 

که اگر آرای این دو نفر را بین آقایان روحانی و رئیسی مساوی تقسیم کنیم  رای واقعی آقای رئیسی حدود ۱۰ میلیون و آقای روحانی حدود ۱۸ میلیون می شود. 


یعنی مستقل های تحریم کننده بعد از آقای روحانی برنده ی دوم انتخابات هستند که به این انتخابات نه گفتند!!


این نیرو را اگر همین طور پیش برود، تحریم کنندگان برنده انتخابات آینده هستند مگر این که جمهوری ولایت مطلقه فقیه در سیاست هایش تغییرات اساسی ایجاد کند. 

-----------------------------------------


https://t.me/gozaresh1395


شبه انتخابات!



رای مردم فقط برای مسئول اجرایی کشور!


سخنرانی ایشان برای مردم زنجان و قزوین و سمنان 



http://www.leader.ir/fa/content/18241/%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D9%87%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D9%86%D9%81%D8%B1-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D9%82%D8%B4%D8%A7%D8%B1-%D9%85%D8%AE%D8%AA%D9%84%D9%81-%D9%85%D8%B1%D8%AF%D9%85-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B2%D9%86%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%8C-%D8%B3%D9%85%D9%86%D8%A7%D9%86-%D9%88-%D9%82%D8%B2%D9%88%DB%8C%D9%86۱ - 



اینکه ملت ایران با آزادی کامل در انتخابات شرکت می‌کنند و رأی و تصمیم آنها در انتخاب بالاترین مسئول اجرایی کشور و همچنین مدیران شهری تأثیرگذار است،


دقت کنید: رای و تصمیم آنها در انتخاب بالاترین مسئول اجرایی کشور !!


در جوامع دموکرات  مردم رای و تصمیم می گیرند برای بالاترین مسئول سیاستگزاری های کشور و نیز اجرایی ، اما در نظام ولایت مطلقه فقیه به مردم فقط حق داده شده که فقط برای انتخاب بالاترین مسئول اجرایی کشور رای مستقیم بدهند نه بالاترین مسئول سیاستگزاری های کشور. 


طبق اصل ۱۱۰ قانون اساسی مسئول سیاستگزاری های کشور شخص ولی فقیه است که مردم نقش مستقیمی در انتخاب ایشان ندارند. نقش ها به ترتیب : 


الف - مجلس خبرگان رهبری 


ب - نظارت استصوابی  شورای نگهبان برای تایید نامزدهای این مجلس 


پ - رای  مردم به نامزدهای تایید شده نظارت استصوابی شورای نگهبان رهبری!


----------------------------------------


https://t.me/gozaresh1395

انتخابات


نیازی به دشمن نیست!!


آقای قالیباف - سردار - دکتر - شهردار - که برای ریاست جمهوری به گوشه و کنار کشور می رود و سخنرانی می کند و گویا از چهره های محبوب رهبر معظم  جمهوری ولایت مطلقه فقیه هم هست برای این که مردم به وی رای دهند در تمام عمرش دو حرف حساب گفته است :


۱ - اولی در جریان انفجار ساختمان پلاسکو بود یا مثلن همان آتش سوزی!  در مورد سهل انگاری های شهرداری از توجه به ایمنی ساختمان ها گفته بود: 


همه مان تنبل هستیم و ما - خودش - در بین شاگرد تنبل ها اول هستیم!!



۲ - دومین حرف درستش همین چند روز پیش در ایلام بود : 


وی با اشاره به اینکه امروز کشورمان با چالش های بسیار بزرگی مواجه است، گفت: مهمترین چالش کشور این است که اقتصاد کشورمان مردمی نیست و فقط چهار درصد مردم از ظرفیت های اقتصادی برخوردار هستند و ۹۶ درصد دیگر محروم از ظرفیت های اقتصادی هستند. »

http://fararu.com/fa/news/312976/%D9%82%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A8%D8%A7%D9%81-%DB%B9%DB%B6%D8%AF%D8%B1%D8%B5%D8%AF-%D9%85%D8%B1%D8%AF%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%D8%B8%D8%B1%D9%81%DB%8C%D8%AA%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%82%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%AF%DB%8C-%D9%85%D8%AD%D8%B1%D9%88%D9%85-%D9%87%D8%B3%D8%AA%D9%86%D8%AF


یعنی در طول ۴۰ سالی که از انقلاب اسلامی می گذرد با سیاست های داهیانه رهبر معظم انقلاب اسلامی ثروت کشور در دست چهار در صد مردم جمع شده است و ۹۶ ٪ بقیه ول معطلند. 


طبق اصل ۱۱۰ قانون اساسی سیاست گزاری کلی کشور در اختیار ولایت مطلقه فقیه است در تمام زمینه های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی .



از این سینه چاک ولایت مطلقه فقیه چه کسی می تواند بهتر  نتایج  اسفبار سیاست گزاری های اقتصادی  ولایت مطلقه فقیه را بگوید؟ 


به این سینه چاک ولایت پیشنهاد می  کنیم یک مدال دیگر به خودشان بدهند و بگویند بین احمق ها، احمق ترینم!


حاکمیت ولایت مطلقه فقیه با این سینه چاکان راستگو نیازی به دشمن ندارد.


——————————————————-

نشانی تلگرامی : 

https://t.me/gozaresh1395

 

نامه ی بی پاسخ


نامه ۹ جامعه شناس، اقتصاددان و صاحب نظر تربیتی و رسانه ای به کاندیداهای ریاست  جمهوری

کودکان و نوجوانان ایرانی غرق در بحران هستند؛ آموزش و پرورش اولویت چندم دولت شما خواهد بود؟

 
هوالعلیم


نامزدهای محترم انتخابات ریاست جمهوری


با سلام


نظر به اهمیت انتخابات پیش رو، از شما نامزدهای ارجمند طی پنج پرسش کلیدی خواهانیم رویکرد و برنامه خود را در خصوص نهاد ملی، زیربنایی و استراتژیکِ آموزش و پرورش ارائه نموده تا امکان مقایسه و انتخاب آگاهانه تری برای افکار عمومی به ویژه جامعه فرهنگیان، خانواده های دانش آموزان و میلیون ها مخاطب مستقیم و غیر مستقیم نظام تعلیم و تربیت فراهم آید:

۱. بنا به مطالعات جهانی و تجربه کشورهای پیشرفته (اعم از جوامع اسلامی و غربی)، نمی توان کشور و دولتی را یافت که بدون توجه و تمرکز ویژه بر تعلیم و تربیت به جایگاه قابل قبولی در توسعه یافتگی رسیده باشد. باید به استحضار برسانیم بر اساس نتایج ارزیابی موسسات معتبر جهانی، رتبه کیفیت آموزشِ ابتدایی ایران در دنیا در جایگاه هفتادم، رتبه کیفیتِ مدیریت مدارس ایران در دنیا یکصدوهشتم و از نظر کیفیتِ کل سیستم آموزش، صدوسومین کشور جهان هستیم.

لطفا به طور مشخص بیان بفرمایید آموزش و پرورش اولویت چندم دولت شما خواهد بود و برای تغییر بنیادیِ این نظام تربیتیِ فرسوده، کم تاثیر و نامتناسب با برنامه های توسعه کشور، چه تمهیدی اندیشیده اید؟

۲. سالهاست بهره برداری های ابزاری و سیاسی بلای جان این نهاد زیربنایی شده و هنوز مشخص نیست در عالم واقعیت، نظام آموزشی کشور چه هدفی را دنبال می‌کند. مدارس به جای تربیت شهروند با اخلاقِ مسولِ آگاهِ منتقدِ مشارکت جو به دستگاهی برای تربیت افرادی منفعل و پذیرنده تبدیل شده است. این وضعیت قطعاً تشکیل سرمایه انسانی آینده کشور را با چالش مواجه می سازد.


دولت شما برای رویکردهای ضدتوسعه و خلاقیت ستیز حاکم بر مدارس کشور، چه تمهید و برنامه ای در نظر دارد؟

۳. آموزش و پرورش، گسترده ترین دستگاه اجرایی کشور از حیث تملّک زمین و زیربنای مفید، و بزرگ ترین دستگاه اجرایی از نظر نیروی انسانی شاغل(معلمان شریف) و مستعدترین نهاد اجتماعی از لحاظ مدیریت طلایی ترین دوران عمر استعدادهای انسانی ایران است، با این وجود اما این در اداره و تامین منابع ضروری خود همواره با کسری ها، عقب افتادگی و نارسایی های مزمن مواجه است.

 برنامه دولت جنابعالی برای شکوفایی اقتصاد آموزش و رفع مضیقه های مالی و نیز تحول در شیوه تربیت و گزینش معلم چیست؟

۴. نظام آموزش رسمی کشور به شدت تمرکزگراست و این تمرکزگرایی که هم در محتوای آموزشی و هم در ساختار مدیریتی اعمال می شود، مدرسه را از جامعه و مشارکت مردم دور ساخته و تعلیم و تربیت را از پیشرفت فرهنگی بازداشته به گونه ای که مهارت های ضروری و واقعیت های زندگی، بازتابی در برنامه درسی ندارد.

این سیاستگذاری یکدست، متمرکز و بی انعطاف، نتیجه ای جز اتلاف دوره کودکی ندارد. از سویی وقتی سیستم آموزشی با زبانِ زمانه هماهنگ نیست، بهانه جولان موسساتی فراهم می شود که به بهانه جبران کاستی های نظام آموزش رسمی، شادابیِ کودکان و نوجوانان کشور را به تشویش و اضطراب می کشانند.

جنابعالی چه سازوکاری برای افزایش کیفیت و تغییر سبک برنامه ریزی و مدیریت از رویکرد تجویزیِ محض به سوی افزایش آزادیِ عمل، مشارکت و انتخابِ یادگیرندگان و احترام به تفاوت های فردی آنان، و چه برنامه قاطعی برای پایان دادن به بساط قاتلان کودکی و مافیای تست و کنکور در نظر دارید؟

۵. جنابعالی قطعاً به نقش زیربنایی و حائز اهمیت دوره پیش از دبستان و سهم بزرگ این دوره در شکل گیری شخصیت انسان واقفید. در شرایطی که نه تنها نظام های آموزشی کشورهای پیشرفته بلکه کشورهای منطقه نیز به سرمایه گذاری گسترده ای در دوره پیش از دبستان روی آورده اند، نظام آموزشی کشور، کمترین نسبتی با این دوره نداشته و شش سال نخست زندگی فرزندان ایران دچار بی برنامگی است.

فرزندان ما رای نمی دهند اما از انتخاب ما سود و زیان خواهند دید. شما چه تمهیدی برای دوره حساس کودکی و پیش از دبستان که شالوده نظام شخصیتی و رفتاری آینده کشور را تشکیل می دهد، در نظر دارید؟


در پایان، امیدواریم در دولت شما "آموزش و پرورش" موضوعی فراتر از یک وزارتخانه باشد.

با احترام 


سید سهیل رضایی(پژوهشگر روان شناسی، مدیر بنیاد فرهنگ زندگی)
نعمت الله فاضلی(صاحب نظر انسان شناسی و فرهنگ، استاد دانشگاه)
مقصود فراستخواه (صاحب نظر مسائل اجتماعی ایران، استاد دانشگاه)
اقبال قاسمی پویا(پژوهشگر و مشاور تربیتی)‌
محمد امین قانعی راد(جامعه شناس و استاد دانشگاه)
فرهاد کریمی(صاحب نظر علوم تربیتی، استاد دانشگاه)
جعفر محمدی(مدیر سایت عصر ایران) 
وحید محمودی(اقتصاددان و صاحب نظر توسعه)
مرتضی نظری(مدیر اندیشکده آموزش و پرورش عصر ایران)


http://www.asriran.com/fa/news/534252/%DA%A9%D9%88%D8%AF%DA%A9%D8%A7%D9%86-%D9%88-%D9%86%D9%88%D8%AC%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%BA%D8%B1%D9%82-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%AD%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D9%87%D8%B3%D8%AA%D9%86%D8%AF-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%88-%D9%BE%D8%B1%D9%88%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D9%88%D9%84%D9%88%DB%8C%D8%AA-%DA%86%D9%86%D8%AF%D9%85-%D8%AF%D9%88%D9%84%D8%AA-%D8%B4%D9%85%D8%A7-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%D8%AF-%D8%A8%D9%88%D8%AF


وبلاگ :


اولویت اول همه شان قدرت و پول و دشنام به هم  است. این موضوع باشد برای وقتی بچه ها


بزرگ شدند خودشان یک فکری می  کنند!!

————————————————

تلگرام : 

 

https://t.me/gozaresh1395